Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Zip snor

Stel, je bent op zoek naar een snorscooter waar je op kunt vertrouwen. Deze scooter mag niet te duur zijn, moet eenvoudig zijn om te besturen en een sportief uiterlijk is ook niet verkeerd. Je wilt je niet wagen aan een merk waar je nooit eerder van hebt gehoord, het liefst een Europees merk met een lange ervaring in het bouwen van tweewielers. Dat is exact de beschrijving van de Piaggio Zip snor– en bromscooter, een waar pareltje uit Italië.

 

Met de Zip zit het wel Snor

Italië staat bekend om lekker eten, snelle auto’s, de laatste mode en die klassieke Italiaanse scooter. De Vespa is bedacht en wordt tot op de dag van vandaag gemaakt door Piaggio. Om naast de bekende retro scooter een alternatief te bieden maakt Piaggio ook al een tijdje de Zip snor- en bromscooter. Dit model heeft een moderne look, het is een kleine scooter met 10 inch banden en strakke kunststof kappen. Daaronder verschuilt zich een pittige 4-takt motor die met een 25/km begrenzer gewoon op het fietspad mag rijden. De Piaggio Zip snorscooter is een bijzondere tweewieler, maar het meest opvallende aspect is eigenlijk de prijs.

 

Piaggio Zip snor- en bromscooter is voor iedereen

In 1946 kwam Piaggio met de eerste Vespa, dit was een bromfiets voor iedereen. Voor mannen en vrouwen die in de stad woonde en een relatief lichte en wendbare scooter zochten. De tijden zijn veranderd, en waar de Vespa nu juist die klassieke retro look in stand houdt, is de Piaggio Zip snor- en bromfiets lijn de nieuwe scooter voor iedereen. Lekker zuinig, heerlijk wendbaar in het drukke verkeer en ontworpen volgens de laatste technologie.

 

Krijg meer voor minder

De Piaggio Zip snor- en bromfiets uitvoeringen zijn allemaal gebaseerd op dezelfde 50 cylinder motor, in een 2-takt of 4-takt uitvoering. De kappen zijn van hoogwaardig kunststof met een zwarte of glanzend witte kleurstelling. De buddyseat is groot genoeg voor twee personen, details zoals de achterverlichting met twee lampjes voor extra helderheid laat zien dat Piaggio goed heeft opgelet. Verder is de Piaggio Zip snor- en bromfiets lijn een goed voorbeeld van waar voor je geld, het is een indrukwekkende prestatie dat je zulke kwaliteit voor een middenklasse prijs kunt kopen.

 

Op zoek naar de beste stadsscooter voor de laagste prijs? Zoek niet verder, hier is de Piaggio Zip!

https://www.fastfuriousscooters.nl/piaggio/piaggio-zip/