Zeker weten dat uw PETfles er prachtig uitziet?

Perfectie bestaat niet, maar de PETfles komt er toch wel heel dichtbij. Als u uw eigen product heeft ontwikkeld, wilt u dit natuurlijk zo goed mogelijk verpakken. Een specialist zoals PET Power is dan zeker een welkome partner. Een aansprekende verpakking zegt natuurlijk dan ook meer dan 1.000 woorden en kan ervoor zorgen dat de consument toch net overstag gaat om uw product aan te schaffen. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw Pet fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze Pet fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Stel uw eigen Pet fles samen met slechts een paar muisklikken

Het is logisch dat u niet zomaar in zee gaat met het eerste beste bedrijf voor het produceren van uw PETfles. Belangrijk bij het kiezen van een partner is dat u er een goed gevoel bij heeft en dat ze u de kwaliteit leveren die u vereist. Bij PET Power zit het sowieso goed. Zo kunt u uw eigen PETfles samenstellen via een gemakkelijk programma op de website van deze aanbieder. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen Pet fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit Pet flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.

Uw Pet fles logistiek verantwoord vervoerd

Veel bedrijven houden zich tegenwoordig bezig met duurzaamheid. Is het milieu ook al een belangrijk speerpunt voor uw onderneming? Dan is het logisch dat u niet wilt dat de verpakkingen die u gaat gebruiken voor uw product in grote getalen stof liggen te happen. PET Power zorgt ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een Pet fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETFles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.