Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Zeg ‘Ja’ tegen houten vloeren

Houten vloeren voegen natuurlijke schoonheid en tijdloze stijl toe aan elke stijl. Of uw huis nu traditioneel of eigentijds, gloednieuw of eeuwenoud is, houten vloeren bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden en maken het gemakkelijk om aan de behoeften en persoonlijke stijl van uw huis te voldoen.

Houten vloeren zijn duurzaam

De houten vloeren van Bax Houthandel zijn ontworpen om de drukte binnen gezinnen te kunnen doorstaan. Ze zijn uiterst duurzaam en kunnen er tientallen jaren lang mooi uitzien.

Goed voor uw gezondheid

U denkt waarschijnlijk veel na over de vraag of het voedsel dat u eet veilig is. Maar hoe veilig zijn de vloeren in uw huis? Houten vloeren verbeteren de luchtkwaliteit binnenshuis, waardoor ze een gezonde optie zijn voor de eerste stappen van uw kleintje en daarna. Daarnaast zijn deze vloeren de meest milieuvriendelijke keuze die u kunt maken. Omdat houten vloeren vele generaties lang meegaan, hebben ze minder grondstoffen nodig – en produceren ze minder afval – dan andere vloer opties.

Waarde vermeerderend

Wanneer het tijd is om een groter huis te kopen of zelfs wanneer het tijd wordt om kleiner te gaan wonen, verkopen huizen met houten vloeren beduidend sneller en voor meer geld dan huizen zonder houten vloeren. Bij goed onderhoud kunnen houten vloeren immers honderden jaren meegaan.

Onderhoud

Wanneer het leven hectisch en druk is, heeft u een vloer nodig die gemakkelijk te reinigen is. Met kinderen in de buurt kan het lijken alsof de vloer een magneet is voor gemorst eten en drinken. U kunt er zeker van zijn dat het onderhoud van de houten vloer snel en eenvoudig is. Goed onderhoud is essentieel om houten vloeren er mooi uit te laten zien en goed te laten blijven gedurende de levensduur van de vloer. Het verbetert de prestaties van de vloer, verlengt de levensduur van de vloer, bevordert de duurzaamheid van de grondstoffen op lange termijn en beschermt uiteindelijk uw investering. De geregelde reiniging bestaat uit vegen, stof dweilen en stofzuigen. Reinig gemorste vloeistoffen onmiddellijk met een droge of licht vochtige doek. Gebruik geen natte dweilen of stoomapparatuur want deze kunnen de afwerking en het hout bij langdurig gebruik flink beschadigen. Het is het beste om een reinigingsmiddel te gebruiken dat speciaal is gemaakt voor de afwerking van de vloer, iets wat Bax Houthandel ook kan leveren of aanbevelen wanneer de nieuwe vloer bij hen gekocht is.