Voordelen van LED E27 LED Lampen

Fanqingxiao

Steeds meer mensen schakelen over op LED lampen in huis. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor goedkope LED lampen, met name de standaard LED E27 lampen met grote fitting blijken zeer populair. Hier zijn de vijf grootste voordelen van Led lampen.

 

Lager stroomverbruik

Met LED lampen verbruik je slechts 15% van de hoeveelheid energie die nodig is voor een ouderwetse gloeilamp. Als je in het hele huis de standaard grote fitting lampen vervangt met LED E27 lampen zul je dit zeker op de energierekening terug zien!

 

LED lampen worden niet heet

Hitte is eigenlijk verspilling van energie. Bij LED lampen wordt energie optimaal gebruikt voor de verlichting, ze dienen uiteindelijk niet als verwarming. Bijvoorbeeld een LED E27 lamp met een hoger wattage is nog steeds met de hand aan te pakken.

 

LED lampen gaan veel langer mee

Een LED E27 lamp gaat gemiddeld tienduizenden uren mee. Dat bespaart niet alleen kosten op de aanschaf van LED lampen, je hoeft ook minder vaak in de kroonluchter te klimmen om kapotte lampen te vervangen.

 

Beter voor het milieu

LED lampen bevatten geen giftige dampen en door het lage stroomverbruik reduceren ze de uitstoot van CO². Door de lange levensduur is er minder afval waarmee LED lampen uiterst milieuvriendelijk zijn.

 

Standaard formaat

LED lampen kunnen gebruikt worden met dezelfde fittingen als reguliere lampen. De LED E27 lamp is gewoon een lamp met grote fitting. De lampen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar en ook met verschillende kleurtemperaturen.

 

Kies voor alle voordelen en stap vandaag nog over op LED lampen.

https://www.leds-depot.be/