Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Vactures in het buitenland

Zoek je een vacature in het buitenland? Dan kan je aan het werk bij OTTO Workforce. Je kan een van de vele banen vinden die ervoor zorgen dat je gauw aan de slag kunt gaan. Een belangrijk aspect is dat je om kan gaan met andere mensen en dat je zowel met collega’s als klanten kan communiceren. Respect is hierbij van groot belang en tevens het sleutelwoord dat wij hanteren. Wil je dus bij ons komen werken dan is die eigenschap erg belangrijk als je een vacatures zoekt in het buitenland.

Verder is een belangrijk punt dat je goed bent in wat je wilt gaan doen. Je hoeft bij ons niet te solliciteren. Het enige dat telt is dat je de opdracht uit kan voeren die van jou verlangd wordt. Als dat zo is kun je direct een baan krijgen. Zodoende kan je snel en gemakkelijk een baan vinden via een vacature in het buitenland bij ons uitzendbureau.

Overal is er werk

Het maakt niet uit waar je werk zoekt je kan bij ons altijd wel een vacature vinden. Zo is het mogelijk om in supermarkten aan de slag te gaan om jouw collega’s bij te staan in het dagelijkse werk. En zo kan je als orderpicker aan het werk. Of kan je in het magazijn staan. Je kan ook aan de productielijn staan om dingen te maken. Ook kan je als voorman aan het werk en de leiding geven. Of je kan als IT-er gaan werken waarbij je een ondersteunende rol speelt of waarbij je administratieve en logistieke taken op je neemt.

Zoek je vacature bij ons

Zoek je vacature bij ons en je hebt gegarandeerd een baan. Je kan als orderpicker aan de slag waarbij je in een headset doorkrijgt waar je de onderdelen van jouw order kunt vinden. Dat wil zeggen dat er verteld wordt in welk pad of welke gang de benodigde spullen zijn bevinden. Dan wordt er doorgegeven hoeveel producten je nodig hebt. En verder zal je het bij elkaar moeten stoppen en verzegelen.

 

https://www.ottoworkforce.nl/