Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Uw auto is uw visitekaartje: hou hem piekfijn in orde

Uw auto is uw visitekaartje: hou hem piekfijn in orde

Man of vrouw, jong of oud, het is voor iedereen fijn om in een propere wagen te rijden. Uw auto interieur reinigen is soms een zware opdracht, of u heeft er misschien gewoon de tijd niet voor. Laat daarom uw auto door een professioneel bedrijf uitvoeren. Zowel de binnenkant als de buitenkant krijgen een grondige beurt. Denk bijvoorbeeld aan het diep reinigen van tapijten, de bekleding van de koffer en de kunststof onderdelen van uw auto-interieur. Hoe vaak u het zelf ook schoonmaakt, er komt een tijdstip waarop het er allemaal niet meer zo fris uitziet. Dan is een professionele reiniging geen overbodige luxe. Voor relatief weinig geld ziet uw wagen er terug uit als nieuw.

De lak van uw auto krijgt een correctie

Krasjes of putjes door steeninslag zijn onvermijdelijk als u regelmatig op de baan bent. Uw auto laten simoniseren zorgt ervoor dat deze defecten opgevuld worden zodat de krassen verdwijnen. Uw auto wordt vervolgens opgepoetst en eventueel met wax behandeld. Zo krijgt hij terug zijn oorspronkelijke stralende look.

Nieuwe technologieën voor uw auto

Keramische coating en glascoating zijn nieuwe technologieën die speciaal ontwikkeld zijn om uw autolak te beschermen. Beide technieken zijn min of meer gelijkaardig. Het zijn beide nano-coatings met als basis silicium/siliciumdioxide. Ze beschermen de lak van uw auto voor zeer lange tijd. Het maakt uw lak waterafstotend, UV-bestendig en het verbetert de glans. Daarnaast beschermt het uw auto tegen zure invloeden zoals bij zure regen, uitwerpselen van vogels of dode insecten. Ook strooizout heeft veel minder impact op de lak van uw wagen. Een keramische coating is hitte-bestendig, zodat uw wagen minder lijdt onder hoge zomerse temperaturen.

Advies is goud waard

Laat u in het onderhoud van uw wagen goed adviseren. Ervaren vaklui kunnen u perfect uitleggen wat uw wagen precies nodig heeft. Elke wagen is immers anders. Ook uw levensstijl en hoe uw zelf uw wagen onderhoudt is hierin belangrijk. Samen met u houden zij uw wagen piekfijn in orde.

https://carcarecollection.be