Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Spuitgieten met HSV-tmp

Grote kunststof producten laten spuitgieten is mogelijk bij HSV TMP, en dat doen we met veel plezier. Echter de productie van een product begint meestal niet bij het produceren van het product met onze spuitgieters, maar juist bij het krijgen van een idee en het uitwerken van dat idee. Hierbij nodigen we u uit om ons ook te betrekken, omdat een nauwe samenwerking met HSV-tmp vaak leidt tot betere resultaten voor uw grote kunststof spuitgietproducten. 

Spuitgieten, eerst het productontwerp

Voordat we dus beginnen met spuitgieten moet er eerst gekeken worden naar het productontwerp. Door met ons aan de tafel te zitten kunnen we alles samen gooien, uw marktkennis over uw product en onze expertise op het gebied van spuitgieten en productiemethoden. Het grootste voordeel is nog wel dat we heel veel ervaring hebben in het optimaliseren van productontwerp voor de logistiek later. Op deze manier kunt u al vroeg in het proces toekomstige uitgaven besparen doordat er al is nagedacht over slimme productoplossingen. 

Productieplanning 

Wanneer het ontwerp helemaal is bedacht en uitgewerkt, kunnen we aan de slag met de productieplanning. Ieder product op zichzelf is weer uniek, en dat betekent dat er nooit standaard doorlooptijden zijn voor hoe lang een project gaat duren en wat wanneer gaat gebeuren. Eigenlijk vinden we dat ook een van de leukste dingen aan ons vak, ieder project is weer nieuw en brengt nieuwe uitdagingen met zich mee om van te leren! In deze fase zullen we aan de slag gaan met bekijken hoe de productieplanning eruit zal komen te zien voor uw product, wat de doorlooptijden zijn en wat wanneer af zal zijn. Zo weet u goed wat u wanneer kunt verwachten. 

Spuitgieten

Het moment is dan eindelijk aangebroken dat we aan de slag kunnen gaan met het maken van het product! HSV-tmp is onder anderen gespecialiseerd in thermoplastisch spuitgieten, schuimgieten en wat andere productiemethoden. Welke methode het meest geschikt is voor uw product is inmiddels al in de ontwerpfase besproken en gekozen. Dan is het eindelijk klaar, en hoeft het alleen nog maar naar de gewenste bestemming vervoerd te worden.