Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijd aangenaam in een propere wagen

Ook al beweren sommige mensen dat hun wagen niet zo belangrijk is, toch is het rijden in een propere wagen veel aangenamer. Rommel kun je snel opruimen, maar vlekken in je zetels of je tapijten zijn echt heel onaangenaam. Hoe langer je wacht om ze te reinigen, hoe erger het wordt. Stel niet uit en ga aan de slag!

Zelf doen of laten doen?

Kleine vlekken kun je waarschijnlijk zelf te lijf gaan. Maar misschien heb je gewoon geen zin of tijd om dit zelf te doen? Dan kun je, vaak voor een redelijke prijs, deze schoonmaak aan een professionele firma overlaten. Een auto interieur reinigen is voor deze firma’s een standaard klus. Het wordt snel en vooral grondig gedaan. Alle stoffen zoals matten, zetels en plafonds worden gestofzuigd of gestoomd. Alle kieren worden grondig uitgeblazen. Je hele interieur wordt behandeld zodat het voortaan minder stof en vocht opneemt. Kunststof onderdelen worden behandeld met een voedende coating. Je ramen worden onder handen genomen. Kortom: na een professionele reinigingsbeurt stap je als het ware in een nieuw interieur.

Ook de buitenkant krijgt een beurt

Simoniseren kun je misschien zelf doen, maar daarmee zijn niet alle krasjes weggewerkt. Je auto laten polieren is de oplossing om alle schade aan je autolak weg te werken. Met en finishing wax wordt je auto extra beschermd. Wil je nog een stap verder gaan en je wagen langdurig beschermen? Dan kies je voor een keramische coating. Keramische coatings beschermen je auto tegen vocht en krassen. De coating wordt ingebakken en beschermt je auto onder andere tegen zuren (denk aan vogel-poep of insecten die aan je auto kleven). Op deze coatings krijg je garantie (certificaat). Na een behandeling met een coating is je auto ook veel makkelijker zelf te onderhouden. Daarnaast krijgen ook je velgen, banden en deurlijsten een grondige schoonmaakbeurt. En zeg nu zelf: als je je wagen zo stralend terugkrijgt, dan ben je toch geneigd om dit regelmatig te laten doen? Je auto verdient het om mooi te zijn.

https://morelcarcleaning.be/