Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Printen op het hoogste niveau met een grootformaat printer

Tenzij u een plotter of grootformaat printer heeft, is het vast zeer herkenbaar en aan de orde van de dag dat u naar een drukker moet gaan als u in een ander formaat dan A4 moet of wilt printen. Gewone printers en multifunctionele apparaten zijn immers meestal ontworpen voor het DIN A4-formaat. Laat nou net dit formaat het meest gebruikte formaat zijn in het dagelijkse kantoorleven.

Maak uw eigen grote afdrukken met een grootformaat printer

Een voordeel van plotters en grootformaat printers is niet alleen dat ze zonder problemen papierformaten tot A0 of A1 kunnen printen, maar ook de hoge maximale printsnelheid. Plotters kunnen tot 120 A1 afdrukken per uur produceren. Hoewel de aankoopprijs van een dergelijk apparaat zeer hoog lijkt te zijn, maakt dit een einde aan de hoge prijzen voor printers. Bovendien biedt een grootformaat printer u een grote flexibiliteit en onafhankelijkheid. Omdat u niet naar een drukkerij hoeft te gaan, bespaart u tijd, omdat u nu ook in uw eigen bedrijf grote, hoogwaardige prints kunt produceren. Poster afdrukken is geen probleem meer!

Technologie die u ongelooflijke prints geeft

Meestal kunt u kiezen tussen twee soorten afdrukken:
Vierkleurendruk: Dit is het gebruikelijke drukproces. Elke kleur kan worden geproduceerd met de basisdrukkleuren cyaan, magenta en geel. Daarnaast is er de kleur zwart, ook wel sleutelkleur genoemd, die zorgt voor diep zwart.
Druk in zes kleuren: Naast de kleuren van de vierkleurendruk worden de drukkleuren groen en oranje ook gebruikt voor bijzonder heldere kleuren.
Dankzij het grote aantal verschillende interfaces die de plotters en grootformaatprinters hebben, kunt u ze zonder problemen bijvoorbeeld via USB, of via het netwerk bedienen.

Grootformaat printer bij Repromat

Repromat biedt diverse grootformaat printers voor een breed scala aan eisen. Zij beschikken over geschikte grootformaat printers voor de sectoren architectuur, machinebouw en grafiek in het bijzonder, die nauwkeurig technische tekeningen en kleurenillustraties kunnen maken. Daarnaast bieden zij grootformaat printers voor productief drukwerk, zodat u in de kortst mogelijke tijd veel afdrukken kunt maken. Kom gerust eens langs om de printer in actie te zien. Maak daarvoor een afspraak en de professionals nemen uitgebreid de tijd voor u om u te voorzien van een advies op maat.