Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Opslagruimte in Utrecht gezocht?

Heeft u een woning in Utrecht, en bent u op zoek naar extra ruimte om spullen in kwijt te kunnen? Dan zit u goed bij Opslagman! Wij verhuren opslagruimtes op meerdere locaties voor de laagste prijs. Bij ons zijn de ruimtes allemaal droog en verwarmd, bovendien zijn ze voor onze klanten zeven dagen van de week toegankelijk. Daarnaast zijn ze allemaal ook zeven dagen van de week beveiligd, omdat we de veiligheid van de spullen van onze klanten serieus nemen. Er is altijd een bewaker op het terrein, en we hebben beveiligingscamera’s die alles in de gaten houden. U ziet het, uw spullen worden op iedere mogelijke manier veilig gehouden, zowel tegen diefstal als tegen vermolming en een te hoge luchtvochtigheid. Bij Opslagman hoeft u zich geen zorgen te maken.

Opslagman, opslagruimte in Utrecht

Niet alleen verhuurt Opslagman opslagruimtes in Utrecht, maar we hebben ook filialen in Diemen, Nieuwegein en Veenendaal! Toch hebben we in de Utrecht de meeste units, 590! Vanaf 3 vierkante meter zijn ze al te huren. Weet u niet hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw spullen? Maak dan gebruik van de opslagrekenmachine op onze website. Hiermee kunt u vrij makkelijk uitvinden hoeveel vierkante meter u ongeveer nodig heeft om uw spullen in op te slaan. We vinden het namelijk zonde wanneer onze klanten te weinig ruimte huren, omdat alles veel te dicht op elkaar gepropt wordt. Maar we vinden het ook zonde wanneer onze klanten te veel ruimte huren, meer dan ze eigenlijk nodig hebben.

Hoe werkt het?

Het eerste wat u doet is op onze website de locatie opzoeken van het filiaal waarvan u wilt huren. In dit geval zou dat waarschijnlijk Utrecht zijn. Vervolgens kiest u een opslagruimte uit op basis van de hoeveelheid vierkante meters die u denkt nodig te hebben voor de spullen die u wilt opslaan. Daarna kunt u uw gegevens invullen, en hoeft u enkel nog de huurovereenkomst te bekijken en de eerste termijn te betalen! Daarna is de opslagruimte direct te gebruiken, en krijgt u een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.