Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een motorzaak in Utrecht?

Als u op zoek bent naar een motorzaak in Utrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in motor occasions in Utrecht en omstreken. Wij hebben een passie voor alle soorten motoren en wij gaan ver in onze passie. We verkopen, verhuren en onderhouden verschillende motoren.

Gespecialiseerde motorzaak in Utrecht

Een van de dingen die ons een gespecialiseerde motorzaak in Utrecht maakt, is het onderhoud. Regelmatig onderhoud aan uw motor laten uitvoeren is belangrijk om uw motor in optimale staat te houden. Bovendien is het een stuk veiliger om de weg op te gaan met een motor die goed onderhouden wordt. U kunt uw motor naar Doornekamp Motorsport brengen voor een onderhoudsbeurt. De motor krijgt dan van ons een algehele controle. Voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden die wij voor u uitvoeren zijn het testen van de accu, controle van het koel- en remsysteem, het verversen van de olie en vervanging van het oliefilter. Heeft u schade gereden en zoekt u een garage die uw motor snel kan repareren? Breng uw motor dan naar onze werkplaats en drink een kop koffie terwijl onze vakbekwame monteurs aan de slag gaan om uw motor weer op te lappen. Hebben we langer nodig om de motor te repareren? Dan kunt u gebruik maken van een leenmotor.

Waarom Doornekamp als Motorzaak Utrecht?

Onze motorzaak in Hoevelaken draait niet alleen maar om de koop van motoren (informeer naar de zeer gunstige financieringsmogelijkheden), het huren van een motor of reparatie en onderhoud van motoren. Ook beschikt onze motorzaak over alle mogelijke accessoires die u nodig heeft als motorrijder. Voorbeelden van motoraccessoires: motorkleding, helmen, sloten en accessoires. Enkele hoogwaardige merken van diverse accessoires: Barracuda (gericht op het design van je motor), Bridgestone & Michelin (motorbanden), Yuasa (accu/batterijen), NGK (bougies), Motul (olie en smeermiddelen), Akrapovic (uitlaten). Onze experts staan voor u klaar. Vragen over ons aanbod motoren? Of misschien het huren van een motor of onderhoud aan uw motorfiets? Bel ons op 033 – 25 344 25 of laat uw bericht achter en een van onze adviseurs neemt contact met u op.