Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Makelaar Veenendaal

Voor de aankoop van ons nieuwe huis in Rhenen, zijn wij in zee gegaan met een makelaar uit Veenendaal. Ik en mijn vrouw werken en wonen beide in Utrecht. Er is een tweede kind op komst en we willen toch proberen om de drukte van de stad te ontvluchten. Utrecht is een prachtige stad en als we geen kinderen zouden hebben, dan zouden we daar zeker blijven wonen. We kiezen nu gewoon voor meer rust, meer groen, frisse lucht en een veilige omgeving. Misschien dat we ooit nog eens terugkeren. Het was geen enkel probleem om ons oude huis te verkopen overigens. Nadat we het te koop hadden gezet, waren er binnen de kortste keren belangstellenden. Er worden ook prijzen geboden die nauwelijks voor te stellen zijn. De grootste uitdaging voor ons was dan ook om een nieuwe woning te kunnen vinden. Gelukkig heeft onze makelaar uit Veenendaal ons goed geholpen met het rondkrijgen van de financiering van het nieuwe huis. Voor veel mensen blijft het rondkrijgen van de financiering toch een obstakel. Wij mogen van geluk spreken dat we beide een hoog inkomen hebben, anders was het voor ons ook niet makkelijk geweest. We zijn goed bekend met de regio Utrecht. Plaatsen zoals Rhenen en Veenendaal zijn ideaal voor gezinnen. Onze makelaar uit Veenendaal heeft ons uitstekend geholpen.

Makelaar Veenendaal en omgeving

Onze makelaar uit Veenendaal was direct erg duidelijk en realistisch. Het grote vrijstaande huis waar wij van droomden is simpelweg niet haalbaar in deze tijden van krapte op de woningmarkt. Voor de aankoop van een dergelijk huis is de financiering simpelweg niet rond te krijgen. Ons werd aangeraden om te zoeken naar een wat ruimere eengezinswoning. Betaalbare woningen in de omgeving van Rhenen en Veenendaal zijn al niet gemakkelijk te vinden. Het is een aantrekkelijke omgeving met veel groen waar je je af en toe in de provincie waant. Onze makelaar uit Veenendaal heeft goed met ons meegedacht en blijkt te beschikken over een uitstekend netwerk. Wanneer je op zoek gaat naar een makelaar in Veenendaal, dan is Zonnenberg Makelaardij absoluut aan te raden.

Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij is een makelaar uit Veenendaal, maar ze hebben ook een kantoor in Rhenen. De samenwerking is van begin tot het einde prettig verlopen. Zonnenberg makelaardij heeft een uitstekende naam in de regio, maar ook voor buiten de regio beschikken zij over een uitstekend netwerk. Wanneer je op zoek gaat naar een makelaar in Veenendaal, neen dan eens contact op Zonnenberg Makelaardij.