Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kunststof producten laten maken

Waar kan je kunststof producten laten maken? Dat was de vraag die moest worden gesteld nadat we besloten hadden om een stoel te gaan produceren die geheel uit kunststof bestaat. We hebben al jaren een meubelzaak, en het bedrijf is na wat magere jaren ten tijde van de crisis weer helemaal opgebloeid. 5 jaar geleden besloten we om ook online onze producten te gaan verkopen. Vooral de wat kleinere meubels zoals bijzettafels en nachtkastjes doen het erg goed in onze webshop. Dat zijn producten die mensen steeds makkelijker online kopen. Sommige meubels zijn kant en klaar. Sommige meubels worden bij de mensen thuis gemonteerd, omdat dat logistiek gezien efficiënter is. Het monteren wordt altijd gedaan door onze eigen mensen. Dat is een service die wij leveren en waar wij ook trots op zijn. Het is ook een manier om je te onderscheiden van de wat grotere ketens die we allemaal kennen. Voor bijvoorbeeld bankstellen komen mensen nog altijd naar onze showroom om ze met eigen ogen te zien en uiteraard om ze te testen. De meeste van onze meubels zijn gemaakt van voornamelijk hout. Echter heeft een medewerker een stoel ontworpen die bestaat uit 1 geheel. De stoel moet worden gemaakt van kunststof. Ik had geen flauw idee waar je kunststof producten kan laten maken. Na wat marktonderzoek te hebben gedaan hebben we enkele partijen benaderd. Een collega uit het wereldje wist mij ook te vertellen waar je kunststof producten kan laten maken. Kunststof producten laten maken is een specialiteit van SPF.

Kunststof producten laten maken bij SPF

Kunststof producten laten maken doe je bij de firma SPF. SPF kwam met een mooie offerte en stond erg open voor het ontwerp. Ze hebben ontzettend goed meegedacht in het proces. Op aanraden van SPF hebben we zelfs nog kleine aanpassingen gedaan in het ontwerp. Dat kwam namelijk de buigzaamheid van de stoel ten goede, wat hem nog comfortabeler heeft gemaakt. Kunststof producten laten maken bij SPF is een goede keuze als je het mij vraagt. In de toekomst gaan we nog meer kunststof producten laten maken.

Groot succes

Na deze stoel gaan we ook andere kunststof producten laten maken. Ik acht de kans groot dat we weer met SPF gaan samenwerken. De stoel is een success gebleken en verkoopt goed. Kunststof producten laten maken kan je overlaten aan SPF, dat moge duidelijk zijn.