Kartonnen inkpakdozen in alle soorten en maten op Dozenhal.nl

Fanqingxiao

Op de website van Dozenhal kan je zelf je eigen kartonnen inpakdozen samenstellen. Dozenhal heeft met meer dan 2500 formaten de grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland. Zoek je ook een leverancier van grote partijen inpakdozen? Dozenhal kan je hierbij helpen.

Inpakdozen en verpakkingsmateriaal

Dozenhal biedt inpakdozen in alle soorten en maten aan. Op de website van Dozenhal kan je zelf de lengte, breedte en hoogte aangeven van de gewenste doos. Ook kan er het aantal stuks aangegeven worden. Dozenhal levert kartonnen dozen in grote partijen. Dozenhal biedt ook gebruikte kartonnen dozen aan. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Palletdozen/containerdozen en tabaksdozen voor een extra zware lading zijn ook te koop op de website van Dozenhal. Wil je een kartonnen doos met een eigen logo of eigen bedrukking? Ook dat kan geregeld worden op Dozenhal.nl. De kartonnen doos kan ook gespecificeerd worden voor handig gebruik in de magazijn van uw eigen bedrijf. Omdat Dozenhal begrijpt dat er bij verzending meer wordt gebruikt dan alleen een kartonnen doos, verkoopt Dozenhal ook verpakkingsmateriaal. Tape en dispensers, folies en zakken, en nog veel meer verzendmateriaal behoort tot de mogelijkheden. Ook verkoopt Dozenhal kartonnen verpakkingen in kleinere maten aan. Zo verkoopt Dozenhal ook briefpakketten. 

Levering van dozen en massieve kartonnen platen

Dozenhal biedt een snelle levering van kartonnen dozen aan. Binnen 1 werkdag krijg je een offerte en mogelijk wordt de partij kartonnen inpakdozen de volgende dag al geleverd. Om producten te stapelen op een pallet op de meest eenvoudige en stabiele manier, biedt Dozenhal massieve kartonnen platen aan. Onze massieve kartonnen platen worden tussen palletdozen gelegd zodat de kartonnen dozen stabiel en veilig opgeborgen kunnen worden. Buiten dat inpakdozen op maat gemaakt kunnen worden, kunnen ook de massieve kartonnen platen op maat gemaakt worden.