Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Inzamelen van oud ijzer is zeer de moeite waard

Chris Struijk is al meer dan 65 jaar de specialist voor de aankoop en recycling van oud ijzer zoals koper, messing, tin en vele andere non-ferro metalen, lichte metalen en schroot en natuurlijk ook voor de aankoop van schroot. De inzameling en verkoop van oud ijzer is economisch gezien zeker de moeite waard en naast dat tegelijkertijd een actieve bescherming van het milieu. Oud ijzer is dus veel meer dan alleen maar vervelend afval! Het idee dat alles in een diepe kuil wordt gegooid is al lang achterhaald! De verwijdering en recycling van metalen gebeurt met veel technische en wetenschappelijke kennis.

Ontvang de dagprijs voor oud ijzer

Chris Struijk betaalt de dagprijs voor uw oud ijzer, in vergelijking met zijn concurrenten. Koperprijzen worden natuurlijk dagelijks bijgewerkt en zijn gebaseerd op de officiële koperprijzen van de LME (London Metal Exchange). Het is daarom zeker de moeite waard om 24 uur per dag koper en andere non-ferro metalen aan hem te verkopen.

Enkele leuke weetjes

De verwerking van koper is eenvoudig en er worden geen verwerkingskosten in rekening gebracht. U ontvangt de verkoopopbrengst direct op uw rekening en natuurlijk is er ondersteuning als u hulp nodig heeft bij de toewijzing van uw koperschroot aan de koper categorieën.

Zeker, snel en betrouwbaar

Ook de verkoop van messing is bij hem zeker aan te bevelen. Uw oude messing wordt dagelijks tegen de hoogste prijs gekocht. De term messing beschrijft een groot aantal koperlegeringen waaraan zink en andere gelegeerde metalen worden toegevoegd, afhankelijk van de vereiste eigenschappen. De huidige messing prijs is natuurlijk ook afhankelijk van de samenstelling van de messing legering en de gekozen messing categorie. De verkoop van messing aan Chris Struijk is altijd zeker – snel, lucratief en absoluut betrouwbaar.

Tin is een zeer waardevolle en dus begeerde non-ferro metalen en de verkoop van tin is zeer aan te raden. De tinprijzen zijn dagelijks actueel en de tinaankopen omvatten talrijke tinnen producten, waaronder blik.

Natuurlijk koopt Chris Struijk ook uw schroot tegen de beste dagelijkse prijzen. Schroot is een belangrijke en waardevolle secundaire grondstof voor de staalproducerende industrie. Staalschroot wordt gedefinieerd als recyclebare materialen waarvan het hoofdbestanddeel ijzer is.