Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een verhuisbedrijf vinden in de omgeving van Ede

Samen met mijn vriend ben ik op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf in de omgeving van Ede. Al een tijdje hadden we het idee om in een ander huis te gaan samenwonen. Uiteindelijk hadden we het perfecte huis gevonden hiervoor en zouden we gaan verhuizen. Alleen het bedrijf waar we de eerste keer mee verhuisde kon ons helaas dit keer niet helpen. Daarom moesten we een vervanging zoeken hiervoor.

Het verhuisbedrijf uit Ede die goede service aanbiedt

Wij wilden graag een verhuisbedrijf uit de omgeving van Ede die goede service aan ons kon aanbieden. Want ik kan bepaalde spullen niet tillen in verband met mijn rugklachten. Daarom hebben we zeker een paar man nodig om ons te helpen met het tillen. Bovendien moesten we ook een wagen hebben om alles van plek A naar plek B te krijgen. Gelukkig hadden we al snel een bedrijf gevonden die ons wilden helpen. Waaijenberg bood aan om ons te helpen met ongeveer 3 mensen en een wagen waar we alle spullen in kwijt konden. De prijs die ze ervoor vroegen was ook een normale prijs en niet al te duur. Daarom zijn we met hun in zee gegaan en hopen op het beste.

Zonder enkele moeite

Op de dag van de verhuizing waren we erg nerveus. We hadden echt geen idee hoe dit zou gaan aflopen. Maar de mannen en de wagen waren op tijd aanwezig en konden meteen aan de slag. Ze konden ook goed tegen een grapje, dus dat was erg leuk om te zien. Na ongeveer een paar uur hadden we al alles ingepakt en konden we naar het nieuwe huis. Daarna waren weer een paar uur verder en waren we klaar. We hebben nog even kletst met de mannen en hun bedankt voor het harde werk. De service was erg goed van Waaijenberg en we gaan ze zeker aanraden aan anderen.

Wilt u meer weten over alle diensten die Waaijenberg aan u kan aanbieden? Bekijk dan de website van Waaijenberg via www.waaijenberg.nl. Hopelijk kunnen zij uw verhuizing prettiger maken.