Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een specialist voor woningontruiming nodig?

De specialist voor woningontruiming

Bent u op zoek naar een specialist voor woningontruiming? Zoek dan niet verder! Wij kennen een partij die u hier op korte termijn nog mee wil helpen. We hebben het over CJS Woningontruiming. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het doen van woningontruimingen door heel Nederland. Dit geldt in de breedste zin van het woord, want ze kunnen niet alleen uw huis leegmaken maar ze kunnen ook uw huis volgens afspraak schoon opleveren.

Woningontruiming uitbesteden

Een woningontruiming kan nuttig zijn als er een dierbare onlangs is overleden en u het nog te emotioneel vindt om het huis van de overledene te ontruimen. Vaak moet een huis op korte termijn leeggehaald worden, zodat een nieuwe huurder spoedig zijn of haar intrede kan maken in het huis. Dan is het natuurlijk belangrijk dat er geen spullen meer in het huis staan en dat het huis volgens afspraak weer netjes wordt opgeleverd. Zoekt u op korte termijn een partij waar u dit klusje aan kan uitbesteden? Dan bent u bij CJS Woningontruiming aan het juiste adres.

Kostbare spullen?

Vaak vinden nabestaanden het prettig om voordat de woningontruiming plaatsvindt, eerst de dierbare en kostbare spullen op te halen. Hierna gaat het professionele team van CJS Woningontruiming bij u langs. Het is mogelijk om zelf aanwezig te zijn, maar echter vinden veel mensen het in de praktijk toch te emotioneel om te zien dat het hele huis wordt leeggehaald. Daarom kiezen veel mensen ervoor om niet aanwezig te zijn op de dag van de ontruiming. Het team zoekt een nuttige bestemming voor de huisraad, zodat de spullen waar nodig een tweede leven krijgen. Als er alsnog kostbare spullen worden gevonden dan worden deze uiteraard bewaard en overgedragen aan de nabestaanden. Als er goederen worden gevonden die niet meer bruikbaar zijn dan worden deze milieubewust verwerkt.

De juiste partij?

Denkt u dat CJS Woningontruiming de juiste partij is om uw woningontruiming aan uit te besteden? Neem dan gerust contact op met deze partij en er wordt een afspraak met u gemaakt om de mogelijkheden te bespreken.

https://www.cjs-woningontruiming.nl/