Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een bijzonder interieurproject aanbieden

Wij hebben al voor een lange tijd super idee voor een interieurproject die wij aan een bedrijf wilde voorstellen die dit kon doen. Als bedrijf zijn wij namelijk erg duurzaam bezig en proberen we het milieu zo goed mogelijk te helpen. Alleen we merken zelf dat het kantoor niet zo duurzaam was en veel energie verbruikte, terwijl we hier tegen voor zijn. Daarom wilden we ons kantoor duurzamer maken en zorgen dat we een energie verspillen. Dit is een moeilijke opdracht en daarom zijn we goed gaan zoeken naar een interieurbedrijf die dit kan.

Iemand zoeken die dit interieurproject wilde doen

Omdat dit interieurproject een bijzondere is en veel aandacht en tijd kost, wilden we graag een bedrijf vinden die duurzaamheid ook belangrijk vindt. Dat was nog moeilijk want de meeste interieurbedrijven die we tot nu toe zijn tegengekomen gebruiken juist alleen maar energierijke belichting en nog meer niet duurzame spullen. Uiteindelijk kwamen we bij GRIP Interieurprojecten terecht. We zagen via de website hun portfolio en waren nieuwsgierig geworden dus we zochten contact op. Na een goed gesprek aan de telefoon, hadden we een afspraak kunnen maken bij hun op kantoor. Toen we daar aankwamen met een paar werknemers van mij, hebben we gepraat over wat ons idee was voor het kantoor en hoe wij dat ongeveer in gedachten had. De medewerker van GRIP snapte meteen wat we bedoelde en was enthousiast over het idee. Hij wilde ons graag helpen met deze klus.

Wat een geweldig resultaat

Nadat GRIP alles bij elkaar had om eindelijk te beginnen met het interieur, konden we niet wachten op het eindresultaat. Dit idee hadden we al zo lang en nu is het werkelijkheid geworden. Toen het klaar was, konden we onze ogen niet geloven. Van de kleuren tot aan de energiebesparende lampen, alles klopte. Zonder GRIP Interieurprojecten hadden we dit nooit kunnen realiseren.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die GRIP aanbiedt voor u? Bekijk dan de website van GRIP Interieurprojecten voor meer informatie over wat zij allemaal voor u kunnen betekenen. Zij staan open voor een uitdaging! Ga naar gripinterieurprojecten.nl voor meer informatie.