Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Doucheschermen en meer

 

De Loodgietshop heeft een breed assortiment aan doucheschermen en badschermen voor op een badwand. De experts van De Loodgietshop hebben een jarenlange ervaring in elk type inloopdouche, ligbad en elke andere installatie die terug te vinden is in de badkamer. Dit zorgt ervoor dat werkelijk elk product in hun assortiment van hoge kwaliteit is. Elk product is uitgebreid getest en bekeken, waardoor elk product naar behoren werkt en er stijlvol uitziet.

 

Antikalk

Elk type douchescherm van De Loodgietshop is behandeld met antikalk. Dit zorgt ervoor dat er niet snel kalk ontstaat op het douchescherm en er minimaal onderhoud gedaan hoeft te worden. Het is hoogstens nodig om eens in de paar weken een doekje over het scherm te halen. Hierdoor voorkom je dat eventuele zeep of shampoo resten achterblijven. Dit ziet er namelijk niet mooi uit, waardoor je badkamer een verwaarloosde indruk kan maken. De doucheschermen hebben een veiligheidskeuring gehad. Dit betekent dat de producten van zeer sterk glas gemaakt zijn, wat niet snel breekt. Hierdoor zul je niet door de wand heen vallen, wanneer je tijdens het douchen of in bad stappen uitglijdt.

 

Inloopdouche, badwand en douchescherm

Naast doucheschermen heeft De Loodgietshop ook verscheidene modellen inloopdouches. Elke inloopdouche ziet er zeer stijlvol uit, waardoor hij elke badkamer compleet zal maken. Daarnaast heeft De Loodgietshop ook elke type badscherm in de collectie. Een badscherm kan aan een badwand vastgemaakt worden. Het badscherm voorkomt vervolgens dat er water over de badwand heen stroomt. Op deze manier zorg je ervoor dat de vloer, de muren en het plafond in je badkamer droog blijven. Zo voorkom je schimmel en blijft je badkamer mooi en een gezonde omgeving. Bekijk snel alle modellen die er zijn op de website van De Loodgietshop en kies een douchescherm, badscherm of inloopdouche uit die bij je badkamer past.