Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Beslissen of een aluminium schuifpui iets voor ons was

In begin was ik niet overtuigd dat een aluminium schuifpui nodig was voor ons in huis. Mijn vrouw kwam aan met dit idee als vervanging voor de tuindeur. Maar ik zag niet hoe nuttig een schuifpui eigenlijk kon zijn. Mijn vrouw heeft me van alles er over verteld, maar toch dacht ik dat de tuindeur die we nu hadden prima was. Uiteindelijk heb ik haar beloofd meer research naar een schuifpui te doen om te kijken waarom een schuifpui juist goed is voor ons huis.

Waarom een aluminium schuifpui bij ons in huis?

Ik ben dus gaan zoeken naar verschillende redenen waarom een aluminium schuifpui een goede investering zou zijn in ons huis. In verschillende artikelen schrijven ze dat het een fijne manier is van een connectie tussen huis en tuin. Hier was ik het mee eens, want nu hebben we een houten deur en het geeft je toch een gevoel van dat je huis en tuin apart zijn. Op een andere website, die van Schipper Ede, zag ik dat ook een aluminium schuifpui deze een stuk langer meegaan dan een houten schuifpui. Door de pagina van Schipper Ede werd ik steeds meer overtuigd om een schuifpui te nemen. Dus heb ik een afspraak bij Schipper Ede gemaakt om meer details te bespreken en hopen dat ik hier geen spijt van kreeg. Mijn vrouw was super enthousiast en kon niet wachten.

Ik ben helemaal overgehaald

Na een goed gesprek met Schipper Ede ben ik helemaal overgehaald om een schuifpui te nemen en heb daar ook per direct eentje besteld die we mooi vonden in de showroom. Een paar weken later kwamen de medewerkers van Schipper Ede bij ons thuis om de schuifpui te plaatsen. Nu is het lekker lenteweer en zitten we heerlijk op het terras met de schuifpui open. Totaal geen spijt van deze investering en ik heb mijn vrouw ook gelijk moeten geven.

Schipper Ede

Bent u ook op zoek naar een schuifpui of een kozijn voor u in huis? Bekijk dan de website van Schipper Ede voor een overzicht van alle aluminium schuifpuien. U kunt ook gerust langskomen in de showroom die zij hebben.