Fanqingxiao
Image default
Business / Transportation and Logistics

Bedrukte koffiebekers

 

Als u die saaie bekertjes op kantoor zat bent kunt u uw koffiebekers laten bedrukken door Koffiebekerbestellen.nl. Hiermee zorgt u voor sfeer op de werkvloer en kunt u met een leuke boodschap of een bedrijfslogo een positieve uitstraling aan uw bedrijf meegeven. Met bedrukte koffiebekers kunt u dus goedkoop aan uw branding werken. Dat is een van de voordelen van het laten bedrukken van koffiebekers.

Bij ons kunt u een bedrukking kiezen van elk soort kleur. Al onze drinkbekers worden bedrukt met full color inkt. Hierdoor kunt u levensechte foto’s laten afbeelden. En het voordeel is dat het niet eens veel hoeft te kosten. Wanneer u in grote partijen bedrukte bekers bij ons bestelt kunt u goedkoop aan deze producten komen. Doe er daarom verstandig aan en doe uw bestelling van uw toebehoren en bulk oplagen bij Koffiebekerbestellen.nl.

Allerlei soorten toebehoren

Voor uw bedrukte koffiebekers zijn er vele soorten toebehoren beschikbaar. Deze accessoires zijn onmisbaar in een kantine of op een kantoor waar dagelijks koffie en thee wordt gedronken uit bedrukte koffiebekers. Zo zijn er roerstaafjes die nodig zijn om suiker en melk door de thee of koffie te roeren. En zo zijn er uiteraard nog de suiker en de melk zelf. In het geval van melk zijn er alternatieven op de markt die langer houdbaar zijn. Zo zijn er creamersticks die het zelfde resultaat geven. Door uw bestelling bij ons te plaatsen kunt u op die manier uw koffiebekers laten bedrukken en er de nodige toebehoren bij krijgen.

Meerdere mogelijkheden

Naast het laten bedrukken van koffiebekers hebben we nog veel meer voor u op voorraad. Zo kunt u bekers bestellen die verschillende afmetingen hebben. Zo kunt u voor elke gelegenheid het juist formaat serveren. Daarbij zijn er deksels te krijgen die gebruikt kunnen worden om een warme drank op temperatuur te houden wanneer er gereisd wordt. Verder voorkomt zo’n deksel morsen tijdens een rit. Wilt u dus meer dan alleen een koffiebeker laten bedrukken? Kijk dan op de site van Koffiebekerbestellen.nl voor meerdere mogelijkheden.