Amsterdam ArenA

Fanqingxiao

Het stadion van AFC AJAX, een van de besteclubs van Nederland. Is niet alleen een fantastisch voetbalstation maar wordt ook vaak gebruikt als concerthal. Vanwege de ideale bouw van het stadion is het geluid in alle hoeken even goed te horen. Dit leent zich ideaal aan grootschalige concerten zoals hieronder genoemd:

 

Toppers in Concert 2018

Op 25 en 26 mei zijn de Toppers weer te gast bij weer een nieuwe editie van Toppers in Concert. Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en de kersverse topper Jan Smit maken er iedere keer weer een fantastische show van vol met de gezelligste meezingliedjes. Het thema van deze editie is Pretty in Pink ‘The Circus Edition’.

 

Ed Sheeran:

Opnieuw komt deze razend populaire artiest een bezoekje brengen aan Nederland op 28 en 29 juni. Binnen no-time  waren alle kaartjes verkocht en dit kan enkel weer een drukke avond vol gezelligheid betekenen. Wees er vroeg bij! Want de kaartjes voor Ed Sheeran vliegen over de toonbank.

 

Kensington Op zaterdag 14 juli komt Kensington op bezoek in Amsterdam Zuid-oost. Deze Utrechtse band heeft al vaker een concert gegeven hier en iedere keer is het weer een groot feest.  In november 2017 gaf de band nog vijf uitverkocht tours.

 

Een restaurant in de buurt

Vlakbij de Amsterdam ArenA is een restaurant in de Bijlmer arena genaamd GaRD Nordic Kitchen. Geniet van een heerlijke Deense Smørrebrød, een paar Zweedse gehaktballen of een verse Noorse Kabeljauw. Kies je favoriete gerecht voor op de grill of neem een lekkere Caesar salade.

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/