AFAS Live

Fanqingxiao

AFAS Live, voorheen bekend als Heineken Music Hall, maakt haar slogan ‘Live will never bet he same!’ al sinds 2001 meer dan waar. Met ruimte voor ruim 600.000 bezoekers wordt ieder feest in AFAS Live een onvergetelijk feest. De ruimte is speciaal ontworpen om de muziek dusdanig te versterken dat het overal even goed klinkt. De Black Box, de grote zaal van AFAS live, is volgens de experts een van de beste plekken om muziek te luisteren. Nergens is de kwaliteit zo goed als daar. Met meerdere nominaties voor de Pollstar Award als beste internationale concertlocatie staat AFAS Live bovenaan het lijstje in Nederland. Kortom, AFAS Live is meer dan een gebouw met een dak, het is een unieke beleving voor iedere muziekliefhebber.

 

Kodaline

De band Kodaline speelt pas vijf jaar onder hun nieuwe naam, maar in die relatief korte tijd hebben zei al vier keer een flinke indruk kunnen achterlaten op het Nederlandse publiek. Ja, Steve Garrigan en vrienden waren onder hun vorige naam, 21 Demands, al een tienersensatie in Ierland, maar ook onder de naam Kodaline zijn de albums als groot succes in de charts. Met wereldhits als All I Want, High Hopes en Honest bewijzen de leden van Kodaline dat Iers vakmanschap met een kleine twist een groot succes kan zijn.

 

Helden van de Top 2000

De vorige editie lijkt bijna niet te evenaren maar ook deze keer zal het dak eraf gaan bij de tweede editie van Helden van de Top 2000. Met namen als Bløf, Chef’Special, Douwe Bob, 3JS, Miss Montreal, Van Velzen, Rondé en DI-RECT wordt het gegarandeerd een feest om nooit te vergeten.

 

Five Finger Death Punch

Five Finger Death Punch is sinds het debuutalbum ‘The Way Of The Fist’ in 2007 uitgegroeid tot een van de meest populaire metalbands in heel de Verenigde Staten.  Door het gebruik van zware gitaar-riffs, aanstekelijke melodieën die je nog lang door blijft neuriën en strakke breaks is het geluid van de band makkelijk te onderscheiden van anderen door de kenner.  ‘Got Your Six’ is het nieuwste album en daarmee een goed voorbeeld van de authentieke sound van de band.

 

Christmas with the King

The King komt naar AFAS Live voor een spectaculaire Kerstshow. Grahame Patrick swingt het dak ervan af met een overvloed aan Elvis’ hits gemixt met een aantal bekende kerstliedjes. Geen enkele fan van ‘The King of Rock ’n Roll’ mag deze show missen.

 

Een avondje feesten kan natuurlijk niet op een lege maag. Gelukkig zijn er genoeg goede restaurants in de buurt van AFAS Live in Amsterdam Zuid-oost. Van de simpele Nederlandse hap tot de Geraffineerde Scandinavische keuken, er is meer dan genoeg keus. Een echte aanrader is dan ook een Scandinavische restaurant in Amsterdam Zuid-Oost  genaamd Gard, dat onderdeel is van het courtyard hotel.

 

https://gardtastescandinavian.com/nl/gard-amsterdam/